Verimli Ders Çalışma Semineri

"Gideceğiniz Yeri Bilmiyorsanız, Vardığınız Yerin Önemi Yoktur"
       Öğrencilerin okul başarılarının düşük olmasının önemli nedenlerinden birisi de verimli ders çalışma yollarını bilmemeleri ya da bu konuda yanlış alışkanlıklara sahip olmalarıdır. Verimli çalışma alışkanlığı, erken yaşlarda kazanılan ve bireyin tüm yaşamdaki başarısını etkileyen bir süreçtir. Günümüzde verimli ders çalışma ve başarı birlikte ele alınmaktadır. Tüm öğrencilerimizin iyi liselere girebilmek için yarış içinde olduğu bu zorlu maratonda önemli olan çok çalışmak değil, verimli çalışmaktır. Öğrencilerimizde bu farkındalığı yaratmak için boş zamanlarını değerlendirmeleri ve verimli ders çalışma yollarını bilip etkin bir şekilde kullanmaları amacıyla okulumuz Rehber Öğretmeni Hanım YAKAR tarafından 5,6,7 ve 8.sınıftaki tüm öğrencilere yönelik 10-14 Kasım 2014 tarihinde 'Verimli Ders Çalışma Yöntemleri' adlı seminer çalışması yapılmıştır.

Yayın: 12.03.2015 - Güncelleme: 03.03.2023 10:15 - Görüntülenme: 463